Realizarea agendelor
 

Organaizere cu logo - unul dintre cele mai populare suveniruri. A fost întotdeauna și rămâne un instrument convenabil pentru planificarea programului de lucru. Un astfel de cadou este un semn de bun gust, lizibilitate și profesionalism.

La Nano-Art Group, puteți comanda tipărirea jurnalelor de diferite formate realizate din cele mai bune materiale. Invităm companiile și organizațiile să coopereze. În combinație cu stilourile promoționale, acestea sunt cel mai popular instrument de publicitate, posibilitatea de a prezenta o marcă sau marcă în rândul potențialilor clienți.

Compania „Nano-Art Group” vă invită să comandați jurnale cu un logo în performanță cadou pentru clienții și partenerii companiei, planificată, datată și nu, pentru manageri de top și manageri intermediari. Produsele tipografice vor fi utile tuturor celor care doresc să-și eficientizeze viața de afaceri, nu pentru a ține evidența evenimentelor viitoare pe bucăți aleatorii, ci pentru a cumpăra un jurnal cu un logo.

Dacă nu știți cum să vă mulțumiți partenerii de afaceri, comandați jurnale nedatate cu un logo. Opțiunile de decorare, design de copertă și bloc pentru înregistrări sunt limitate doar de imaginația ta. Personalizarea, alocarea pe nivel de posturi, departamente sau divizii este posibilă. Versiunea nedatată este bună prin faptul că poate fi întreținută de pe orice pagină și zi, fără a fi legată de o anumită zi a săptămânii.
Jurnale originale cu logo-ul companiei "Nano-Art Group"

Tipografia noastră oferă diversificarea producției de jurnale cu un logo și utilizarea:

    foi colorate ca marcaje sau câmpuri pentru note deosebit de importante;

    imprima pe flyleaf;

    combinație de materiale pe huse;

    ștampilarea detaliilor companiei cu aurire sau argintare;

    tipărirea unui logo pe fiecare pagină.

Mi-a plăcut opțiunea din catalog, dar vreau mai multă personalitate? Aveți propriile idei și machete? Afișați designerii noștri. Ideea dvs. va fi pusă în aplicare în comun. Informații mai detaliate sunt disponibile prin telefon, indicate pe site-ul web.

 

Această adresă de e-mail este protejată de spamboţi; aveţi nevoie de activarea JavaScript-ului pentru a o vizualiza Această adresă de e-mail este protejată de spamboţi; aveţi nevoie de activarea JavaScript-ului pentru a o vizualiza

GSM:    +373 69 577 337